Saturday, November 27, 2010

Letih

Assalamualaikum

Ya Allah..rindunya pada blog kesayangan sy nih
^_^
Harap sume readers sehat2 ye..alhamdulillah

Hari ini sy letih
Bukan letih sikit, tp letih byk
Bayangkan hari ini pagi2 pukul 10 dah gerak pegi Tanjung Karang, Selangor
Ya Allah..teruknya jalan dari Banting ke pusat bandar Klang hari ini
Sambung pulak jam dari pusat bandar Klang ke Tanjung Karang
Jam yang sgt2 teruk
Terasa jauuuuuuuuuuhhhhh yg amat !
Dahlah harini sy drive Myvi...ingatkan abah nak suh drive Honda dia maybe sedaplah ciket
Myvi kan cuma 1.3 bila terkena lubang kecik pun dah melantun-lantun
Ditambah lg traffic jam yg tak habis-habis sepanjang jalan
Cuma kesabaran dan iman yg kuat jeh buat diri ini bertahan
Alhamdulillah sampai juga di tempat yg dituju pada jam 1 ptg
(Lame gile atas jalan)

Kemudian dalam pukul 1.20 ptg
Kmai mula bergerak dari Tanjung Karang ke Shah Alam
Kat cni jam masih ada tp tak seteruk td
Cuma kami tak jumpe JALAN TODAK, SEKSYEN 17 Shah Alam
Haish.
Rupanya dpn INTEC aje...aiyaiyai
Makan-makan kat situ and then balik

And then terus gerak gi Sepang pulak
Kenduri 3 tempat sekaligus harini !!
Pulun abah pulun
Letih gile driving
Sampai kat Sepang rasa badan dah mula sakit-sakit
Tempoh masa perjalanan agak sama mcam bila sy bertolak dari Kedah-Banting iaitu 10 jam tmasuk traffic jam mase dah sampai KL
Cuma perjalanan hari ini lebeh penat dari perjalanan dari Kedah sebab pusing merata-rata
Kalau Kedah-KL kita hanya drive atas jalan lurus dan boleh speeding takde belok-belok
Tapi hari ni walaupun dalam negeri yang sama tapi masyaALLAH! Letih yg amat !!!
Pusing sana, pusing sini
Traffic jam sana, traffic jam sini


Okeh korang
Sy nak g wat shake HERBALIFE sy
and masuk tidur 

Adios.

1 beautiful judges:

~Athirah's Aunty~ said...

http://ummu-sumayyah.blogspot.com/2010/11/say-hi-to-new-bloggers.html

i am promoting ur blog here

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...