Tuesday, November 23, 2010

Blogger-blogger, sy MINTA TOLONG !!

Assalamualaikum

Stalkers
Bloggers
CIk Fatah syg :)
Cik Nurulain :)

Saya ade probs..
Waaa Waaa
Sy baru sedar
Sejak sy tukar URL blog sy dan nama blog
Everything was changed
Dan sy tak dapat tgk entry2 sy yang lama
Dan sy dah godek merata tapi x jumpa cara untuk solve the problems
Dan sy amat sedih :'(
Anyone please help me...

Dan pertolongan korang-korang sume sy dahulukan dgn ucapan terima kaseh :)
So please help me...
Pleaseeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeeelllllllllppppppppppp meeeeeeeeeeeeeeeeeee.........


:'(



Adios.

18 beautiful judges:

BEN ASHAARI said...

ym saya..benashaari@yahoo.com

Izamir Ridzwan said...

follow u... jom tgk blog saya http://izamirridzwan.blogspot.com/

dwaty said...

awat????? jerit2 ni... meh saya tolong hehehe

dwaty said...

awat jerit2 ni... meh saya tolong...

luvYOU said...

dwaty ~ huk huk

tolonglah sy dapatkan cara nak solve problem nihhh

huuuu
dwaty..tolongin gueeee dong...hukhuk

cik nurulain said...

fadh, dah ym ben blom? dia sgt terer bab coding ni semua rasanya. i know how u felt, penat menulis tetiba hilang semua. calm down ek. ada solution punya... :)cepat2 ym ben tuh.

SINGALAUTMETRO said...

kau mintak tolong aku jadi macam tupai baiki labu la..kalau tak pun macam kompang jadi rebana ubi..yang pandai tolonglah kesian dia ni..

ferry said...

dah bole tgk entry lama ke?

ferry said...

kalau nak tgk entri yang lama kena tukar balik url yang lama

rizaros said...

sabar ya kak.. nnt sy try solve kan.. insyallah.. :) dah follow blog akk... nnt follow sy yer..rizaros.blogspot.com

Si Gadis Semasa said...

pernah gak tukar sume tu , tapi tak penah jadi mcm kes awak nie .

luvYOU said...

CN ~ dh ym ben daa
mula2 dh dpt tau apa probs
and then dh ry buat ape yg ben suruh.. but then msih xboleh

oh cik ben..kemana kamuuuu..i need u

luvYOU said...

singa ~ huhu..sy xmau tikus...tp tikus kalau comey cm tikus mondok ke...tikus hamster ke..maula :)

feryy~ waaaa.........tolongggg sy

rizaros ~ wuuuuuuu.....sedeh :( okeh2...maceh krn mencuba utk menolong

luvYOU said...

gadis semasa ~

tulah
actualy kalau klik kat bloglist tuh mmg xde problems
but kalau korg klik kat link within tuh mmg byk problems
dh tanye encik ben and mmg da nmpak probs katne ...tp bile buat mcm yg encik ben suruh still xleh jugak.... tensenn ajee

.::cEritEra Hati FaTiN::. said...

la..kecian nya..dah buleh belum..

luvYOU said...

Fatin ~ :((((...belummmmm... ngah tgu encik ben and blogger2 lain yg hbat2 tlg :(

tq fatin sbb concern :)

Si Gadis Semasa said...

sabar sabar . insyaAllah ok lah kot nanti . cuba lagi tau :)

qieranna said...

tak boleh lagi ker nih???

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...