Friday, November 19, 2010

Chelsea ? Diamond Ring?

Hehe
Korang....nampaknya sy takleh tahan diri dari tak bukak blog ini malamlah
(according to previous entry)
Tak tahulah apa jadik kalau rumah nih takde internet. Agaknya mahu jadik bongkah kayu buruk kut kat umah
Tak bergerak, mandomm (lembab), dan layu

So mase blog walking td, ada lah ternampak satu entry bagus punye dari satu blog mamat nih
Entry nih konfem-konfem boleh buat Fatah sy tersenyum sampai esok pagi
And kalau sy ade dpn mata die nih sure-sure esok sy dpt sebentuk cincin berlian 21 karat. Hoho :p

Okeh.
Mari kite tonton apakah PERKARA yg boleh membuatkan sy mendapat hadiah sebentuk cincin berlian esok :p

jeng

jeng

jeng
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jeng

jeng

jeng

Ini dia !!!



Sila klik untuk tumbesaran okeh :D

Yang ini agak besar siket kalau korg punya rabun lebeh 200 megapixel. Erks! suke atilah nk ckp ape. Hehe


Chelsea at 1st ranking !

And mmg lawaklah budak tuh buat lukisan-lukisan yang menyakitkan hati nih
(Lps nih sure ade blogger yg minat MU atau Liverpool kutuk aku nehh... Aaa....lariks!)
Hehehehe...
Kat dalam blog mamat nih pun die bukannya letak sbb nak bangga dgn CHELSEA, tapi sbb die sedeh & bengang dgn actual owner of this picture.
Dia peminat Liverpool tapi Liverpool kena buat chicken dance plak. Hoho
Kecian... :)
Sabar ye bang, lain tahun cube lagi
(Padahal sebenarnya aku pun tak tahu psl jadual tuh. Kwn-kwn, itu jadual perlawanan ape eh?. hehe)

Okehla korang, hari dh hujan lah
Kat Banting nih hari-hari hujan petang
Haiz
(Takpe-takpe..hujan kan satu rahmat dari Allah. Bersyukurlah Dilla. :)

Okeh kawan-kawan
Adios !

4 beautiful judges:

purplekyu^_^ said...

salam...belogwalking^^

Cik Ila said...

cik ila follow! :)

Abdul Fatah DK said...

chelsea the best :)

luvYOU said...

prplekyu ~ hehe. :D tq VM eh..

CIk Ila ~ tq cik Ila :)

Fatah ~ yelah syg...anything for u :D

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...