Saturday, November 13, 2010

Hari Sedih yang Paling BAHAGIA

Fatah should be here with me at these time
He really-really should be here
He promises me
And i had spent money on banyak benda in case untuk mempersiapkan diri menerima kehadirannya
Basuh baju-baju yang super melambak
Basuh towel in case dia tak bawak
Beli compact powder and BB cream yang agak light sebab dia tak suka saya pakai tebal-tebal :)
Sy g cuci kereta, merata-rata cari kedai Car Wash sbb byk tak bukak efek banjir
Sy g beli perfume kereta baru walaupun yang lame ade lg 0.0001 ml lagi. hehe :)
Saya siap divide luggage sebab takut-takut nak singgah mana-mana
and
Adelah banyak lagi :)

Tapi TIKET KTM dah habis :(
Jeles sungguh KTM pada kitorg laa...
Cian Fatah...
Macam-macam dia lalui...


Dari KTM Seremban tuh dia dah beli tiket nak ke KL
Tapi sebab dia takut tak sempat, so dia mintak tolong Naza hantar dia sampai KL
Fuel surcharge and tolls sume atas dia
Sampai KTM KL, dia dapat tahu tiket KTM abeh sampai 16 hb !
Dari situ dia nak amik tiket bas
Dan saya tahu Fatah saya sangat trauma naik bas
And he willing to take the bus for me
Dia siap nak support Naza untuk hantar dia datang Kedah all the way from Melaka
By Naza's car (Honda Civic)
All costs is about 300 !
Dan ketika itu sy telah fikirkan sesuatu, SAYA PATUT BERKORBAN
SAYA TAK BOLEH PENTINGKAN DIRI SAYA SENDIRI HANYA UNTUK KEBAHAGIAAN DIRI SENDIRI
Fatah dah bersusah payah untuk datang sini 
Takkan ketika dia susah saya masih nak paksa
Takpelah, mungkin takde jodoh kami nak jumpa sekarang
Being positive, its really cools u :)


Dan sepanjang malam tadi he keeps saying sorry
and sorry
and sorry
Bukan jeh dalam mesej-mesej handphone
Dalam FB saya
Dalam Blog dia...
Kecian Fatah...
Saya kurang layan dia baik malam tadi...agak sedih kut...
Tapi sumpah saya tak marah...sebab saya tahu dia dah cuba semuanya..
And I REALLY LOVE FATAH SO MUCH !


Buat Fatah,
Saya sangat sayang awak
Walaupun awak kensel date kite
Walaupun awak tak bawak saya g makan pizza hari ni
Walaupun awak tak jadi datang Kedah amik saya
Walaupun awak tak temankan saya drive all the way to KL
Tapi saya tetap princess DILLA yang selalu sayang putera FATAH nya... :D
(korang sile amik baldi muntah hijau sekarang sebab tak tahan dgr pengakuan eh. hehe)

5 beautiful judges:

SINGALAUTMETRO said...

Mudah-mudahan dimakbulkan hajat. InsyaAllah

saFfiya naJwa coLLection said...

baldi x cukup..
besen ad x...hehehee

luvYOU said...

Singa ~ terima kaseh banyak2 sbb komen. InsyaAllah. Moge sumenye lancar. Amin

Ain~ ko mane cukup besen. Ko kene pakai kolam, baru sesuai dgn saiz..hehe

Abdul Fatah DK said...

huhuh...sorry again...all the way to Kl lah syg,not all the way from KL...huhuu..love u :)

luvYOU said...

Fatah ~ Love u more :))

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...