Sunday, November 21, 2010

Entry khas buat Cik Tomato :)

Assalamualaikum

Sume readers
Stalkerr
Cik Fatah :)

Tadik after settle buat keje-keje rumah
Rase bosan, so ingat nk improve blog

Bile dtg blog cik Tomato nih
Rase teruja sgt
(Byk kali dtg melawat & byk kali dah teruja. Hehe)
btw, before this pon mmg dh byk blogwalking blog2 orang lain
and mmg super jelous sbb blog diorg amat cantek ! ;D

So tadik klik lah tutorial kat blog cik Tomato nih...
Ingat nak buat tutorial cane nak buat kaler pd sidebar
( Kalau korg nak try, sila klik sini )

Sebelum nih sy dah berjaya buat tab menu mcm kat atas tuh
( Kalau korg nak try, sila klik sini )
So sy nak try buat widget lain pulak

Buat punye buat
Skrol punye skrol
Akhirnya jumpe jugak pd satu word tulis sidebar.widget.h2
So mmg sgt happy lah sbb susah gile nak carik perkataan nih
And teruslah ikut sume cara-cara yg cik Tom dah bagi termasuk pick warna yang dirasakan sesuai utk sidebar blog sy nih

Bila dh settle sume dgn excitednya sy klik button PREVIEW
Waaa!...kecewanya....tak jadik ! :(
sob3...

Cik Tom...
Tolong sy....
Ape eh agak2 nya silap sy..
Mari sy bawak cik Tom jenguk gambar kat bawah nih :)

Sila klik utk tumbesaran

Rasa-rasa ape eh silap sy?
Wuu....sy nak cube jugak..
Tolonglah sy...

Maceh ye ...:D

Adios.

2 beautiful judges:

Tomato Gurl's Life said...

sorry lmbt sggh..hehe..utk pertanyaan dilla;


cik tom rasa ini coding asal dilla sebelum edit kan?

.sidebar.widget h2{
text-shadow: 0 0 $(title.shadow.spread);
}

Kalau ye. Cuba yang cik tom ajar ni menjadi tak ek;

.sidebar.widget h2{
text-shadow: 0 0 $(title.shadow.spread);
background:#F52887;
}

maksudnya tambah coding "background:#F52887;" di dalam coding yang dah ada..cuba dulu ye..apa2 bgth ye..slmt mencuba dan semoga berjaya ;)

luvYOU said...

:)

nnti dila cube kayh ;D

maceh cik tom yg baik ati :D

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...