Sunday, November 14, 2010

Words worth more than jewelleries!

Yang berharga sudah tentunya
Emas
Permata
Berlian
Perak
dll.

Tapi pada saya
beberapa perkara tak dapat kita samakan dengan emas atau permata atau berlian atau apa-apa shj yang berharga
Malah lebih BERHARGA drp benda-benda di atas

Saya hanya akan list kan pendek apakah perkataan-perkataan yang boleh bawa saya ke awan nan biru...
Ada banyak tapi saya keluarkan short list jeh kayh.
(korang sila siap-siap amik baldi okeh.hehe)



1) Honey 
    Sebab takde sorang lelaki pun yang panggil dgn panggilan ni

2) Saya kenal sayang saya :)
    Terasa sangat-sangat dihargai

3) I love you more, I miss you more
    Instead of 'too'. And kami memang tak sebut I love u too or I miss u too dari awal lagi. We do says I love u MORE. I miss u MORE

4) Sayang
    Nampak biasa, tapi boleh buat saya senyum sampai telinga :)

5) When he says he's sorry. Or in BM Minta maaf.
     Dia sanggup lupekan ego yang amat tinggi demi untuk mengakui kesilapan dia

6) Jaga diri. Take care sayang.
    Nampak macam biasa, tapi setiap hari dia minta saya jaga diri untuk dia. Thats sweet :)

7) Morning wishes. Such as : Morning cinta. Morning princess. Morning my other half. Morning hati. Morning buah hati. Morning sayang. Morning sweetheart. Morning honey. Morning darling. dll.

8) Kejutan-kejutan dia. Banyak.Cthnya : dia sakit and he needs a medicine bila saya tanye ubat apa, dia jawab ada kat Kedah. :).  Sumenye sy simpan dalam folders henpon :)

9) Bila datang mesej-mesej manje dia (especially bila dia tak sehat) Macam-macamlah cthnya : I need u the most :(. Sayang, I wish u were here with me. I want to live in your hugs. dll.

10 ) When he calls my name, DILLA. :)

PS : Some content in this entry may irritates you until u feel like puking *muntah
So BEWARE XD

5 beautiful judges:

cik nurulain said...

haik? mood jiwang nampak fadh?

luvYOU said...

CN ~ hehehehhehehe...
Happy sgt2 kut..
Walau tak dapat jumpe..sy tetp happy
ain dh balik umah>

Abdul Fatah DK said...

cik nurul ain,dila mmg jiwang..syg dia :)))

p@kcikLie said...

salam singgah , suka baca entri ni..

luvYOU said...

pakcik Lie ~ thank u :)
btw, sy pun org banting :))

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...