Wednesday, November 10, 2010

Streamyx kau memang......!

Assalamualaikum

Hye sayang-sayang
stalker-stalker
kawan-kawan

Lame gile tak update entry !!!
Ini sume streamyx punye pasal
Disebabkan banjir tempoh hari, streamyx telah pun officialy being turn off krn ditakuti akan berenang-renang ketika banjir dan hanyut
Dh 2hari tunggu nih..dah call abang-abang TM customer services (siap kene ngorat lagi) tapi hampehs kau tak baiki lagi streamyx rumah aku... grr~
Abeh dah kredit RM10 krn menelepon abang-abang TM careline itu..tp harem tak de ape-ape bantuan diberikan..
Oleh itu hari ini bermulalah misi melepak meronggeng menggolek-golek di rumah Elyana semata-mata kerana streamyx..
Gila rindu pada Pakcik Facebook dan Makcik Blogger.. :D
So hari ini after my last paper which is STS (Science, Technology and Society) terus tanpa berlengah bergerak ke rumah Elyana..
Credit to Elyana lah kerana memberi pinjaman line streamyx ini.. ;D

Many things happen through these BANJIR day
Kalau setakat merentas banjir paras dada memang takde hal lah
Gile teruja kut...haha !

Budak-budak umah 75. My beloved housemates and I

Fuh...
Today punya final paper mmg SUCKS.
Soalan langsung tak valid, ape kes lah banyak gile major mistakes dalam soalan hari ini
Soalan esei cuma ade 2 soalan which is sepatutnya 3 soalan (pilih 2 daripadanya)
Dahla cuma ada 2 soalan esei , pastuh soalan esei kedua cume ade 1 soalan jeh... Soalan tak abeh. Huh!
Soalan food addtives langsung takde ?!
Adekah pembuat soalan tahu yang kitorg menghafal nama-nama food additives bagai nak pecah kepala
Preservatives, anti-oxidants, flavouring, stabilizer, anti-thickening, dyers, emulsifier, anti-caking, and macam-macamlah... cish..gerammmm....
Sorbic Acid, Sodium Nitrate, Sodium Benzoate, Ethlyene Dioxide, Vit A, C dan E, MSG, Aspartame, Caramel, Gelatin.....
AH ! MALAS LAH NAK FIKIR !!
Sakit hati bila benda yang kita hafal and susah nak ingat tak masuk dalam soalan
Especially tak masuk dalam soalan akibat kesalahan juru audit soalan
Weyh macha, kau tak keje ke?? Takkan nak semak soalan betul-betul pun takde masa?.. Aduhai...

Fuh...
many things happen throughout these days...
Tak larat cte sini...

Okeh sume-sume yang aku sayang..
Sampai sini shj yek kawan-kawan...
Love u lah
Mwah !!

2 beautiful judges:

SINGALAUTMETRO said...

jumpa lintah tak?

luvYOU said...

huhuhu
alhamdulillah
bapak lintah, anak lintah, lintah darat sume i x jumpe.. hehehheh

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...