Wednesday, November 24, 2010

Terima Kaseh Ben Ashaari (BA) ^_^

Assalamualaikum

Stalkers
Kwn2 blogger :)
Cik Fatah syg :)
Cik Nurulain yg sedang giat kuruskan badan.. haha :)

Bersempena dgn tajuk entry di atas
Korg mesti ingat sy nak ucapkan penghargaan buat encik Ben sbb maybe dia publishkan psl blog sy kat blog dia mcm dia buat kat blogger-blogger lain kan?
Haha.
Semestinya salah
(kalau buat contest nape buat tajuk entry kat ats mesti best nih...hikhik:)

Sebenarnya ctenye bermua bila sy tukar URL dan nama blog
Abeh sume entry sy yang attached pd linkwithin tak dapat buka
Memang sy amat tertekan dgn masalah nih sbb kekuatan blog kita kan adalah pd cerita-cerita yang kita tulis
Dan masa tuh sy ade mintak tlg kat encik Ben di blognya
Sy tulis pd ruang komen untuk entry yang mane eh...sy pun dah x ingat. Hehe :p
And sy pun ada tulis satu entry khas minta tlg blogger-blogger yang lalu lalang utk tlg sy solvekan problems sy nih

So Ben ade singgah di entry tersebut dan bg sy YM ID die
So kami berYM atas tujuan untuk mencari jalan utk solve kan problems sy nih
Problems yg boleh buat sy tak tdo mlm
So kami chat di YM buat kali pertama semata2 utk bantu sy settle masalah entry lama sy yg tak dpt dibuka
Tp percubaan pertama bantuan encik Ben tdak menjadi
Dan bantuan encik Ben yang kedua menyusul 24 jam selepas itu
Dan ALHAMDULILLAH
akhirnya menjadik ^_^

Kat cni ade lah skit2 print screen yg smpat disnap :)

Conversaton 1 (Klik utk tumbesaran)

Conversaton 2 (Klik utk tumbesaran)

Conversaton 3 (Klik utk tumbesaran)

Conversaton 4 (Klik utk tumbesaran)

Conversaton 5 (Klik utk tumbesaran)


Terima kaseh byk2 buat encik Ben yg mmberikan bantuan
Yg sudi membuang masa main YM dgn sy atas masalah yg rupanya kecik aje..hehe
dan thanks jugak buat blogger2 yg lalu lalang di entry tersebut & cuba membantu spt

Cik Nurulain yg sedang berdiet. ngehngeh

Everything was turned okeyh ;)
Thanx to Encik Ben Ashaari
And to all bloggers :)
(Soryla syg-syg sekalian...xde Give Away lah pulak. Hehe)

Bye2
Jumpe lagik yek.

Adios.

4 beautiful judges:

ferry said...

erkk..malunya aku tersenarai sekali

cik nurulain said...

haish. sesungguhnya perlu ke highlite pasal kuruskan badan tu. neway, bgus la dh pulih. ben tu mmg teror. zaman ada geng blogger dulu dia byk tolong...

p/s: fadh, ain rasa fadh ptt buang word verification kt comment ni biar sng org nk drop comment kt fadh. ada wv, leceh!just an opinion from me. :)

luvYOU said...

fery ~ kuci kuci kuci...aloloooo...jgnlah segan2 yek... meh cni meh.. huhu

CN ~ baik CN. udah diubah. sory trlpas pndangla syg...

so hows diet? hehehehehe

BEN ASHAARI said...

erk... sama sama ... terima kasih kembali ..

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...