Wednesday, September 29, 2010

Malam tadi sangat luar biasa :D





Haiz..
Malam td sangat happy
Sebab
Satu benda je
Fatah call
Nih bukan call yang biasa yg hari2 Fatah buat tuh
(Setiap hari b4 tdo mmg Fatah akan call)
Nih call yang sgt lame yang mana kami sembang tentang sgt2 byk perkara
Lame sgt dh kami x borak2 macam dulu
Borak2 manjekkk bak kate Naza dan Wani...:)))

Seriuslaaaa...malam tadi semuanya indah
Ade masam, masin, pahit, manis, tawar..semua cukup
Awal2 tuh kami berckp tentang bagaimana kami nak improve kan relationships kami
About what he doesnt like about me
What he really want from me
About how to make him feel concerned..feel appreciated..
sumenye kami borakkan..
And mmg ade situasi sy nanges2
Sbb saya nih hati kecik..
Asal terguris sket jeh airmata pon menyibuk nak tumpah same..
Sensitif sgt..hehe
Tapi sy dh pesan kt Fatah siap2...
Jgn risau sgt kalau saya merajuk or menangis..
Sbb sy sgt mudah utk cool
Sgt mudah nak reda..
Sgt mudah utk dipujuk..
Fatah xperlu susah payah carik bunge atau rentas lautan api semata2 nak pujuk sy :))

And then kitorg borak psl kenangan2 kitorg dlu
Psl honeymoon kitorg..
hehe..manede honeymoon...mkn angin same2 jeh... :)
And mmg sgt byk sweet memory mase tuh..
Thank You Fatah :)

And after dat....
Kami berckp tentang rahsia cinta kami...
huhu...yang nih xleh cakap..
Ini resepi kami tersendiri camana kami boleh bahagia sampai skrg nih..

Ape2pun..malam tadi sy mmg sgt2 happy...
Pukul 9.30 kami berdua dah tido..huhu..
sgt2 awal kan?..
And then dalam pukul 12.30 tuh Fatah terjaga and hes calling me again..:)
Just to wish me goodnite...
Oh....sgt2 sweet...

Semoga Allah terus melindungi perhubungan kami..
Setakat nih kami memang amat2 bahagia...
Masing2 tahu apa yang masing2 perlukan..
Love u alot Fatahh..
Mwah !

Enhanced by Zemanta

2 beautiful judges:

cik nurulain said...

apela yg duk best2 sgt tu agk nya...

luvYOU said...

hahahahhaha
adelah cik ain..
hehehehehhehehee

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...