Sunday, March 27, 2011

An entry for you.

Lamenye tak berckp soal hati dan cinta kat sini.
Setahun sembilan bulan yg lepas, tujuan asal blog ini dibangunkan is actually utk mengabadikan segala cerita cinta sy dalam nih, tp lama-lama tujuan blog nih jadi lebih serius.
Tujuan telah bertukar dr kisah cinta sy kpd sebuah diari seharian.

So today nak buat satu nota cinta lah buat si dia sy *blushing

Wahai awak,
Dah lama kita tak berjauhan mcm nih kan
Walaupun before this kita dah biasa berjauhan, utara dan selatan, sy di Kedah & awak di Melaka,
Tapi tahun 2011 nih bermulanya jarak perhubungan kita yg makin dekat
Sy di Putrajaya, awak pula di Melaka. Dekat tuh :) Alhamdulillah.
And actually jarak yg dekat nih dah ajar sy utk biasa dgn keadaan di mana awak akan dtg jumpe sy kat sini atleast 2 minggu sekali
So sejak MBH awak rosak, dah lama sangat rasanya kita tak jumpa kan?
Dah sebulan kita tak jumpa wak..

Sy nih tamak wak..
Walaupun awak tak penah tinggalkan sy sorang-sorang
Tak penah biarkan sy tanpa msg dr awak lebih 3 jam (kecuali bila awak tidur)
Tak pernah biarkan sy tak dgr suara awak setiap hari
Tapi sy tetap nak jumpa awak..
Rindu ke?
Sy tak rindu..tapi sy kangen sangat sama awak.
Tamak kan??

Kat sini sy nak upload gambar-gambar kita sewaktu awak dtg kat sy senyum-senyum manis
Dan sy tak penah bawak naik kat mana-mana social network lagi.
So dear awak, this is for you :)

 Restoran Mamak Kembar Precint 9

Asal jumpe jeh mesti kat Restoran Mamak Kembar.
Bulat gile mukaaaaaaa !! =.=!

Dua-dua gambar ini ialah gambar lama..
Baru nak upload. Simpan sampai jadik tempoyak. Makin simpan makin sedappp :)

Okeh.
Adios!

4 beautiful judges:

ïêmå å¢klê§ said...

jiwangnya die..
ihihi...

lama dah xjalan sini...
cikgu bz jaga anak murid nakal erk...

munna said...

takpe bulat2 pun tetap sayangkan dilla...bilalah nak jemput makan nasi minyak ni

::Fhaviana Nanang:: said...

it is a cute blog..^_^..

::Fhaviana Nanang:: said...

it is a cute blog..^_^..

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...