Sunday, April 3, 2011

Sakit-sakit badan

Sejak dua menjak nih
Badan amat amat sakit
And skrg part kaki kanan nih mmg sakit gileeeee :'(
Serius sakit sampaikan nak cangkung tak boleh :(
Mase mengajar nak amik brg budak-budak yang jatuh bawah meja pun tak boleh :(
Yg paling penting NAK SOLAT mmg tak sempurna masa nak duduk antara 2 sujud and nak tahiyat awal and akhir :(
Sakit amat-amat
Taktahu punca apa, sebab apa
But I think my legs have gone some sort of DEPRESSION sbb pakai heals dr pukul 7 pg sampai 5 ptg bekerja and berjalan di sekeliling sekolah tanpa henti :(

Dah 2 malam stay at home (Banting) and abah suruh urut sendiri dgn minyak angin jenama tak ingat
Tapi still im in great PAIN :(
Balik Putrajaya ptg nih nak kena jugak beli one pump shoes so my legs can have some rest this week

And and and...bahu pun sakit amat...wuuu :(
Ape jadi ngn sy nih eh..
Adekah depress? tensen?
Sampai sakit-sakit badan bagai :(
I need a major pain relieff..........wuu :(

 Kalau dpt g spa or mane-mane treatment mengurut mmg nak sgt2 pegi :(

Tapi tade gaji lagi....wuuu

3 beautiful judges:

syazwan said...

wooottt wwwwooooootttt....
jgn r pki heels slalu..
bli r ksut yg cm eksekutif 2...biar mhal janji sdap pki n xmrana bdn..
:D
scholl bata hush puppies may the great choices...
;p

norh said...

tukar la pakai loafer..kesian kaki..

KAMIHIDUP said...

pg spa jek.

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...