Saturday, April 23, 2011

Week number 16

SO tajuk mcm tak best..
Memang tak best pun..
Hehe

Okeh.Okeh. Actually week 16 means minggu ke 16 untuk tahun ini
Yang mana kalau korang nih cekgu cikgi mcm sy nih menandakan tak banyak week lagi utk korang bercuti
Yey!
Cuti pertengahan penggal tuhhhh..ohhh...syurgaaaa^_^

And jap jap..
Means korang kena cepat-cepat habiskan silibus korang lah.. kan dah nak periksa pertengahan tahun..
Okeh..ini sy tak habis buat lagi..
Sebabnye? sbbnya walaupun sy mengajar di Putrajaya, murid kat sini inteleknya sama jeh mcm murid kat tempat lain
Yg tak pandai membaca : still wujud
Yg tak dgr cakap cikgu : still banyak (perhaps lebih banyak sbb sume anak-anak org kayelah katakan)
Yg mengada-ngada : ini mmg benyak (maklumlah anak anak datin datuk sumenya)
Yg lambat menangkap apa yang diajar : ramai jugak. sbb mungkin diorg nih kat umah asyik main video game aje.. tak study lgsg. haih

So sy nih kenalah bekerja keras untuk mengisi sume pelajaran-pelajaran dalam otak diorg
Kena sumbat-sumbat bagi banyak..hohohoho
Plus, keja pengurusan bila duk Putrajaya nih pun melambak. Haish.
So nak buat macamana kan..tanggungjawab
Nak tanak kalau tak buat kena tanya kat akhirat woooo...takut!!

Apepun...setiap orang walau macamanapun dia komited pd keje...
sy percaya yang dia tetap SUKA PADA CUTI..
Especially CUTI YANG LAMA...:D

Okeh, entry nih takde isi lgsung! hoho
Sory ye readers, my blogger frens yang rasa kecewa baca entry nih..hehe
Tapi kan..tapi kan...SAYA SAYANG KORANG SUME TAU! Macehhh :D
Mwah!

Inilah ruang kerja sy kat sekolah.
Guru Sains, guru English, and guru Pengawas
Dan ada lagi job-job lain spt setiausaha Panitia Sains, Guru Rumah Kuning, Pen.Pemimpin Pengakap
And ada lagi lah job-job kecik yg lain yg kalau tulis nih sampai tak ckup ruang entry nih. hehe

Mwah!

1 beautiful judges:

[MiSs1904] said...

i love that cubic area..~ ^^

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...