Wednesday, March 9, 2011

Bersawang !!! Jum gotong royong kawan-kawan :D



Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Hari ini bagi salam penuh
Sbb rumah dah bersawang
Mesti ade banyak hantu nih :p
So kenalah bagi salam panjang-panjang supaya jembalang tanah larik
hehe ...

Korang !!!!!!!
Korang !!!!!!
KORANG !!!!!!!

Sumpah rindu gilos !
Korang sume sehat ke sayang-sayang ku sekalian alam...
Semoga sihatlah hendaknya... :) Ameen

Minta maaf ye
ibu-ibu
bapak-bapak
adik-adik
kakak-kakak
abang-abang
macik-macik
pacik-pacik
boyfren-boyfren :p
sekalian....


Bukan sengaja tak MENGUPDATE belog
Tetapi kerana kerenah kerja yg masih belum kukuh bertapak dan semestinya bila kita menjadi penyapu baru di sesebuah institusi pekerjaan, tentu MANYAKKK wooo keje menimbun !..
Tapi I tak kesah, sbb I suke keje yg I buat sekrang :)
Hati kena ikhlas bila bekerja
Kepala kena clean dari segala sifat mazmumah nauzubillah
Tentu kita boleh kerja dgn riang dan gumbira.. lalalala (nyanyi cket lagu kalau gembira tepuk tgn.hihi)

So kawan-kawan
Sy akan citelah cket-cket nanti ape agaknye yang berlaku di sepanjang ketiadaan sy di sini
(sambil-sambil membebel, tgn menyapu sawang kat kekisi rumah belog nih. hehe)

Rajin-rajinlah kome membace ye entry-entry tak bape nak best selepas ini
Sila tekan prevous page hingga lah kome tak boleh nk tekan dah..
(manede tulih previous entry macik Dila oi..tulih older post maa..)

Orait kengkawan (bahasa bebudak instead of kawan-kawan)
Nak gi solat Maghrib dlu kayh..
Jumpe lg in next entry
Cancincau..~

Adios.

2 beautiful judges:

Puanbee said...

lama nyeeeerrrrr tk npk dia nih...tak ingat kat kak bee ker ?:)

ardinihumaira said...

keje leklok tau :D

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...