Wednesday, February 23, 2011

Jem ! Esok nak ngajar 3 subjek pukul 1 pg mata masih terang!

Hoho
Korg yg dah bace title sure dh nampak kan ape agaknye yg sy nk bebel dlm entry nih
Yee..betul.
Sesungguhnya entry nih di up kan utk mengisi waktu ini yg mana mata sy tak boleh tutup utk tidur
Selalunya pukul 12 jeh dah ngantuk and masuk bilek terus tido
Or else kalau tak ngantok pon sure masuk blek terus tido jgak
Tapi malam nih.........haish..mane lah pergi kebiasaan itu ye..

Esok sy ade 3 subjek nk ajar iaitu Sains darjah 6, Sains darjah 2 and BI darjah 1
Baguslah sgt kan malam nih takleh tido
Pastuh esok 1st tym nak masuk kelas diorg pulak tuh
Sbb jadual baru and mmg kitorg cikgu baru baru start mengajar esok sejak 3 minggu lepas yg mmg takde wat pape selain buat keceriaan and bersembang. Haha (byk gak lah dpt kelas relief selain drp asyik mengumpat aje)

Come on mata cmon!
Lelaplah kau mata weyhhh...
Adehla.....

Harap takdelah jadik mcm dlm kartun nih.. Ohh..mate better kau tidur or else aku tgk cte blue. Haha. Kidding! Gile nk tgk cte filem plak, dahlah esok aku AJAR DARJAH 6 WEYHH! 






PS : Actually selalunya malam before sleep akan dgr somebody says gudnite or just dgr dia say hello pun dh boleh buat ubat tidur... But tonite..........................hurm..nevermind :) Nanti lelaplah mata nih after dah letih tgk lappy ..:)

7 beautiful judges:

iwan_dextrous said...

tido2.ihihihih

ardinihumaira said...

ngaja leklok tau hari ni ;)

norh said...

selamat mengajar cikgu..

munna said...

apsal mata cikgu dilla ni tak mau pejam... teringat kat sapa ni....

esok jgn tertidor time ngajar sudah ...

:|: TinTa Kibod :|: said...

cekgu..aja rajin2 yek hehehe

Untuk Follower blog saya:
*sudah bertukar address blog lihat Tinta Kibod
*new entry blogshop Dress & more

ïêmå å¢klê§ said...

ala mesti kecewa xde orng wish,hihi..
xpe iema wish malam ni erk..
gnite cikgu (^_^)

cikgu isza said...

ajar baik2.. :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...