Thursday, February 17, 2011

Mari intai Buku Rekod Mengajar sy ^_^

As-Salam (praktikkan cara bg salam dari entry yg lepas :)

Hello sume org !!
Sehatkag? heee :D

Harinih kat sekolah still mcm biase
SERONOK dan harap akan berterusan lah perkataan seronok nih sy gunakan dalam setiap entry berkaitan life as a teacher kt SK Putrajaya 11 (2) nih . Ameen.

Malam nih nk kasik korang chance tgk buku rekod mengajar sy
As known as my DIARY lah dalam bahasa komunikasi antara guru-guru. hehe
Tak cantek, tp alhamdulillah. At least sy dapat jadikan buku nih as a part of my teacher's life :)
Kalau seorang cikgu tak bawak DIARY HARIAN nih mase masuk mengajar or terlupa nk tulis perkara-perkara yg sepatutnya ditulis pada hari tersebut cthnya aktiviti pengajaran yg akan dijalankan pd hari tersebut.
Cikgu tersebut boleh didenda RM5000. Fuh !!
So sila syg buku DIARY awak ye cikgu-cikgu :)

Okeh. Stop mumbling :)
Jumlah check out buku DIARY HARIAN sy nih :)



Okeh.
Actually tak habis hias lagi buku nih.
Muke depan tuh mcm bosan pulak kalau tgk byk-byk kali. huuu
Tapi okehlah jgak berbanding cikgu-ckgu lain kt sekolah yg balut dgn plastik jernih jeh, tak gune wallpaper lgsg.
Alah...balut dgn apepon boleh janji isi dalam baik dan hati cikgu pon ikhlas nk didik anak murid :')

Okeh korang..
Nnti ade mase cikgu Dilla menulis lg okeh :)
Mwah

4 beautiful judges:

zahidah dihaz said...

susahnya jadi cikgu...nak kena buku mngajar lagi...macam2....tak sanggup,....tapi cikgu tusyen ada jugak ke? hhehhe



New Entry: Hari yang membosankan

dwaty said...

oooo kena buat cam tu ker???
pe2 pun good morning cikgu...

ardinihumaira said...

comelnye... encik tunang dni pun cikgu :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Mama punya diary balut bunga bunga. Haha ;D

Kak Dilla sayam!!! Rindu gilos. Tak mai pun 'rumah' Shag kan. Sedih ;'(

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...