Sunday, February 20, 2011

Ziarah rumah blogger-blogger rapat a.k.a Blogwalking


As-salam

buat sume peminat blog ini (abaikan perkataan peminat tuh okeh)

Harini sy punya byk mase utk berjalan-jalan
Perjalanan sy bukan bermula dr rumah and berakhir kt belakang rumah shj ye

Ini kesah sy berjalan dr rumah sy kt Banting nih ke Putrajaya (rumah blogger Shag),
then terus ke Shah Alam (rumah blogger Deqdeq)
tak lupa jugak dalam negeri yg same negeri Selangor, sy singgah rumah blogger Iema
kemudian sy ke Pahang (rumah blogger Siti Safiyyah),
singgah jugak sy di Temerloh (rumah blogger Munna)
terus sy ke Perak (rumah blogger PuanBee)
and terus laju-laju pergi Kemaman (rumah blogger Fatin)
and my final destination is rumah blogger Pelangi

Berjalan kaki jeh beb
takde kereta-kereta ke...train-train ke...bas-bas ke..
Nak ke semua tmpt nih amik mase dalam 2 jam aje!
Hebat kan?

Inilah namenye BLOGWALKING you all..
huhu
harini sesi menjejak kawan-kawan blogger yg rapat-rapat sewaktu masih panas dan aktif dlu..
Sejak dh masuk keje nih mmg payah nak BW nih...
sorry ye blogger-blogger yg sy terlepas pandang...
Sesungguhnya saya syg korang.
Mwah

PS : I rindu cik Fatah I...:'(

7 beautiful judges:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Amboi. Jauh perjalanan. Tak penat ke sayam berjalan merata tu. Hehe ;D

p/s : rindu Kak Dilla. *anggap je Abg Fatah yg cakap :P*

Siti Safiyyah said...

k.d.c bebehh! skang dah start main chatting kat BCR dah semakin kurang berupdate blog dan berblogwalking.. :(


*rindu kakak jugak! ;)

laskar rainbow said...

thanks dear sudi jalan2 kt pelangi..
miss u like crazy :)

ïêmå å¢klê§ said...

xpe cikgu, selesaikan mana y penting dulu.... bw ni bila2 masa pun blh lagi...

nanti nak bg url blog kak dila kt anak2 murid...haha

munna said...

mesti banyak keluar peluh tu... dah berjalan kaki je...

LIPISLADY said...

Assalamualaikum,
Hari ini saya pulak menziarah ke sini, walaupun dah lama nampak menjadi follower saya, tapi baru ini berkesempatan singgah disini.Alhamdulillah sampai juga akhirnya saya kesini. Jemputlah ziarah kerumah saya lagi.
Wassalam.

DeQdEq said...

terima kasih dear sebab sudi singgah rumah deqdeq...heheheh

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...