Sunday, March 20, 2011

All about my graduation day :) Thursday, 17th MARCH 2011 @ PICC




Assalamualaikum

Ya Allah.. lamenye tak sumbang tulisan pd belog sy nih...
Sorry ye kpd sume followers..
Takde niat nak abaikan korang..
Pd yang sentiasa sudi nk jenguk Dila
Cthnya :
cik Munna :)
cik Shaggy :)
cik Dwaty :) 
Tenkiuuuuuuu sgt2 !
Meh nk ciummm ...mmwah!

Okeh. today entry is actually dah backdated..
Sebab nk ckp psl kejadian yang dah berlaku 3 hari yang lalu iaitu hari KHAMIS yg indah :)

ALHAMDULILLAH :)
Sy dah graduate !!! :D
Selepas 5 thn setengah berhempas pulas memerah otak yang penuh jus-jus malas nih (hee:p)
Akhirnya pd hari Khamis, 17th March 2011, bertempat di Pusat Konvensyen PICC, Putrajaya, sy berjaya menerima segulung ijazah !
(tp skrg dah tak pakai gulung dah, dapat sekeping folder keras and cantek saiz A4) huuhuu.

Ucapan setinggi-tinggi penghargaan buat semua orang yang telah mengangkat sy menjadi seorang manusia yang berguna :)

1) Terima kasih mak abah, Encik Sabbar & Puan Noraini and adik, Munirah Sabbar yang terus menerus menyokong sy dr belakang
2) Terima kasih pd makcik sy, Puan Arbainah and anaknya, Nur Maizan dan her late husband, arwah pakcik Ismail Sarbini
3) Terima kasih pd family pakcik Asri krn sudi dtg ke Konvo and jadi my professional photografer :)
4) Terima kaseh nenek :) and family yang lain :)
5) Terima kasih pd pensyarah-pensyarah yang byk membantu dan berkorban demi kami, anak-anak yang nakal dan brutal nih. THANX ALOT! ;)
6) Terima kasih pd all my bestfrens. Housemates 75 : Pqa, Zirah, Naz and akak Fatimah. Juga buat housemates tiri Elyana & Paan. Hehe. Juga buat Acha, Mardiah, Mek Lin, Kak Zaza, Ku Liana, Aima, Kak Una, Zunairah & Midat.
7) Terima kasih kawan-kawan khasnya di IPG Kedah. Especialy for my coursemates, PISMP Sains Jan 2007 intake. You guys are the best!

Last but not least, My sayang! Abdul Fatah bin Abdul Kadir ! :D

Akhirnya sy berjaya menjadi seorang guru berijazah yang skrg mengajar di SK Putrajaya Precint 11 (2)
Please pray for me kayh sayang-sayang sekalian :)

Smooches!

2 beautiful judges:

JHaZKiTaRo said...

salam.. rajin2, meh laa singgah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman hamba travelling ke 45 buah negara.. :)

KAMIHIDUP said...

tahniah, wpn dh lmbt. :)

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...