Sunday, January 29, 2012

Jumpa orang jual header blog kat Pasar Malam


Assalamualaikum

Rare tak title?
Rare kan? Kan?
Sure korang klik sebab nak beli header jugak. hee

Well
Well
Welll...
Mai sini ceq nak tunjuk gambar header blog yang dijual tu

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


CUPCAKES !!
Heee..header blog sy jeh yang ada
Yang lain-lain tu tak sure lah
Sebab tengok majority nya gambo Angry Bird je
Hee

Butter cupcakes ni dijumpai di Pasar Malam Putrajaya kat Presint 2 tu
Sy tak minat pun cupcakes tapi sanggup beli sebab nama dia ENDLESS Love
Bersempena dengan nama blog ini, Endless Of Story ^_^
Kek cawan ni ada 2 perisa, butter strawberry, butter choc & butter vanilla
Nak tau sedap ke tak silalah ke Pasar Malam Presint 2 ni
Sebabnya sy tak makan pun..hehehehe.


Okeh darlings, until later kayh
Jangan marah
Smooches ! ^_^



5 beautiful judges:

Syat0za Zai said...

acewah, suke lettuw :P

laskar pelangi said...

awakkk cantik!!!lelama sangat tak singgah sini! u sht ke dear?? winduuuuu~~

KAMIHIDUP said...

tertipu baca entri ni, haha.

IdaEra Cookies said...

Ok nnty Kak Ida wat Header Endless Of Story hehe IDAERA CUPCAKES was Here.. Thanz post pasal cupcakes IDAERA CUPCAKES heeee

zulkarnai is an Army Personel.( Aree Bihunsup Ex Service ) said...

menarik menarik.

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...