Saturday, July 2, 2011

Orang tua busuk!

Fuh!
Lame tak tulis entry ...
Tulis-tulis terus nak maki orang..huh!

Ya Allah ya tuhan..
Hanya ENGKAU lah saja tempat ku mengadu..
Hanya ENGKAU lah yang tahu apa yang sedang aku jalani sekarang...
Aku pohon supaya ENGKAU tunjukkanlah semua hikmah atas kejadian hari ini...
Aku amat berharap semoga semua ini akan berakhir dengan baik....


Aku bengang dgn PK 1 sekolah aku!
Dem ! Dem ! Dem !
Tak pandai buat kerja
Semua kerja nak last minute
Eh makcik! Kau jgn ingat kau jawatan besar kau suka-suka jeh nak golek org-org bawahan kau
Aku bengang betol lahhhhh
Kau buat jadual waktu tak teli ngan opsyen cikgu-cikgu
Ikut suka tekak kau jeh nak bagi subjek apa kat cikgu-cikgu
Eyyyyy...macam harammmmmmm betul...
Gerammmm aku !
Aku opsyen SAINS okeh...
S
A
I
N
S

Apesal? kau rabun ke????
Kalau tak pun kau butaa kut ???!
Yang kau suka-suka kepala lutut kau bagi aku opsyen PENDIDIKAN SENI ngan MORAL ape hal ??
Adusssss...bungoks laahhh
Dhlah bagi aku 8 masa PENDIDIKAN SENI
and 6 masa MORAL !!
Cish.
Agak-agaklah...
Aku belajar degree dah macam nak mati katak nihh..
Aku blajar chemistry, biology, physic and blaa blaa blaa..
Kau bagi aku ape makcik???
PENDIDIKAN SENI ? MORAL??
Silambammmm betul.

Ini hari kau..eh makcik...
Kau yang buat aku BURN OUT dgn kerja nih
Padanlah cikgu-cikgu nih sume mengamuk tak tentu pasal...rupanya kau lah punca, penyebab, akar umbi kejadian, the root of all problems in school..DEM!
Kau nih busuk arrrr...
Geram aku...eeeeeee.......

MENYAMPAH !!!!!!!!

2 beautiful judges:

dwaty said...

sabar.... sabar.... bawa bertenang...

cik nurulain said...

ptt lah lama tak update.
relaks la fadh. ain ni lagi la tetiba kena ajar pendidikan khas. chill lah k? kita kena terima seadanya tau.

ada member ain yg kena pindah skola sbb terlebih cikgu. lg x best tau...

The togetherness

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...